Kies ook voor vitale dieren in een gezonde wei!

Natuurlijk aan het werk met paard MisterSinds wij ruim 10 jaar geleden “buiten” zijn gaan wonen, hebben we – naast onze Maine Coon Isis – een kleine veestapel om ons heen verzameld. Vooral met de komst van paard Mr Mister ontstond bij ons steeds meer de behoefte ons te verdiepen in een zo natuurlijk mogelijke verzorging van en omgang met onze dieren.

Wat de paarden en pony’s betreft betekent dit voor ons bijvoorbeeld: geen hoefijzers meer en zelf – met af en toe ondersteuning – natuurlijk bekappen, 24/24 buiten (met schuilstal), altijd gezelschap van soortgenoten, als voer voornamelijk ruwvoer (“onbeperkt” gras en hooi), geen onnodig gebruik van chemische ontwormingsmiddelen en antibiotica, ons verdiepen in Natural Horsemanship technieken, rechtrichten en clickertraining, bitloos rijden. Na het volgen van de opleiding tot Freestyle Basisinstructeur bij Emiel Voest geeft Pauline nu ook FREESTYLE LESSEN.

Natuurlijk kozen wij voor Bio-Ron

Maine Coon Isis op een veilig plekje in de zonVia de vorige eigenaars van tweede paard Darwin zijn we in contact gekomen met Ron Hofman van Bio-Ron en zijn biologische diervoeders en zaaigoed. Toen bleek dat er bij ons in de buurt (op Voorne-Putten) geen verkooppunt van deze produkten bestond, hebben wij besloten tot het starten van Atargatis – natuurlijk voor dieren.

Wij hebben/verzorgen zelf  onder andere 2 paarden (KWPN’ers), 2 dwerggeiten, 2 schapen en ±10 kippen, en hebben er daarom voor gekozen diverse biologische voersoorten en een aantal natuurlijke supplementen voor die diersoorten te gaan leveren.

Omdat we zelf voor het duurzaam onderhoud van onze weides behoefte hadden aan gevarieerde graszaadmengsels zonder raaigras en die niet in de buurt konden vinden, leveren we naast het biologische voer ook een aantal biologische zaadmengsels voor de (paarden-)wei, en diverse natuurlijke meststoffen voor duurzaam weidebeheer.

Verkooppunt Bio-Ron op Voorne-Putten

Atargatis – natuurlijk voor dieren is het verkooppunt van Bio-Ron produkten op Voorne-Putten (Zuid-Holland). Op deze website kan je meer lezen over de biologische en natuurlijke produkten die wij verkopen (en zelf ook naar grote tevredenheid gebruiken) en de voordelen daarvan.
Bekijk onze prijslijst voor ons assortiment, de verpakkingsgrootte van de verschillende produkten en de prijzen.

Neem gerust contact op!

Wil je meer weten over onze dieren en de keuzes die we voor ze maken: bel mij (Pauline) gerust op 06-44162606 of stuur een berichtje via CONTACT – ook natuurlijk voor meer informatie of een afhaalafspraak.